To je to što me zanima!

Gudovac: Na pčelarskom sajmu 150 izlagača iz osam zemalja

Uz prodajni dio na dvodnevnoj najvećoj smotri, pčelari i svi zainteresirani će moći prisustvovati i na osam edukacijskih predavanja vezanih uz tu granu gospodarstva
Vidi originalni članak

Sve je spremno za subotu kada se otvara 13. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu, na kojemu će sudjelovati 150 izlagača iz osam zemalja. Ovogodišnja manifestacija je sjajno koncepcijski  postavljena, moglo se čuti u utorak na konferenciji za novinare na kojoj su govorili direktor sajma Davorin Posevec, predsjednik Pčelarskog saveza Hrvatske, Vladimir Bilek, gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec i župan bjelovarsko – bilogorski Damir Bajs.

Uz prodajni dio na dvodnevnoj najvećoj smotri, pčelari i svi zainteresirani će moći prisustvovati i na osam edukacijskih predavanja vezanih uz tu granu gospodarstva.

Izlagačima je na raspolaganju 3.000 četvornih metara grijanog prostora, što samo po sebi govori o značaju ove u Hrvatskoj najveće specijalizirane manifestacije tog karaktera. Uz edukacijske teme, ljubitelji pčelinjih proizvoda moći će kušati, ali i ocijenjivati kvalitete medenjaka. Mnogi od izlagača će predstaviti najnovije tehnologije i govoriti o načinu i zaštiti pčelinjih matica.

Uz med i medne prerađevine u isto vrijeme će se održati izložba vina i vinogradarske opreme na kojoj će sudjelovati i najelitniji podrumari iz zemlje i nekoliko zemalja iz okruženja.

Cijena ulaznica se nije mijenjala od prošle godine i iznosi 20 kuna, a djeca ulaze besplatno.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare