To je to što me zanima!

Gust promet i zastoji: Kolona na Bajakovu duga 5 kilometara

Pojačan je promet na svim važnijim cestovnim pravcima. Pred čvorom Lipovac kolona je 2, a pred graničnim prijelazom Bajakovo 5 kilometara. Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatske
Vidi originalni članak

Vrlo gust promet i zastoji povremeno su na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka - pred čvorom Lipovac kolona je 2 km, a pred graničnim prijelazom Bajakovo 5 km, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub.

Pojačan je promet i na A2 Zagreb-Macelj, A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb te obilaznicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pojačan je promet na graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku iz smjera Slovenije te na izlasku prema Bosni i Hercegovini i Srbiji. Zbog pojačanog priljeva vozila prema granicama i graničnih kontrola moguća su duža čekanja pa za državljane Europske unije preporučamo korištenje manjih graničnih prijelaza.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatske.

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče: Prometna nesreća između čvorova Dugopolje i Bisko u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 40 km na sat.

Zagrebačka obilaznica - čvor Jankomir (A3): U zoni ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km na sat.. Zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.
 Zbog vjetra u prekidu su: katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Rab-Lun (Tovarnele)-Rijeka, Mali Lošinj-Cres-Rijeka,
brodska linija: Komiža-Biševo, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ, Zadar-Preko.
 U prekidu sz zbog vjetra i trajektne linije: Prizna–Žigljen, Split-Stari Grad, Sumartin-Makarska, Ubli-Vela Luka-Split, Drvenik-Sućuraj, Prapratno-Sobra, Biograd-Tkon, Vis-Split, Trogir/Soline-Drvenik Veli-Drvenik Mali, Šibenik–Kaprije–Žirje.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nori 🖖 22.12.2019.

    Ako im ne paše neka nas zaobiđu

  • krao_sam_1 22.12.2019.

    Auslenderi napadaju,konačno idu u smještaj gdje ima manje od 20 ljudi

  • Ja sam BvB09 22.12.2019.

    zašto nas ne izvijestite šta se dogodilo na pružnom prijelazu sesvetski kraljevec,na kojem je već dva dana opći kaos u prometovanju jer s petka na subotu je netko s nečim izvalio kompletnu rampu,stup sa signalizacijom i ormar za struju. juče ujutro su došli i postavili samo veliki znak stop i par onih bljeskalica i više nikada nitko se ne pojavljuje ni policije niti ljudi iz željeznice. očito se čeka da netko pogine pa će mjerodavni reagirat.apeliram na vas novinare da se malo uključite i da se to sve skupa malo ubrza prije nego netko završi pod kotačima vlaka.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare