To je to što me zanima!

Guverner Rohatinski: 2012. će biti najteža godina za građane

Željko Rohatinski je Vladi je poručio da mora srezati troškove i osigurati uvjete za pokretanje gospodarskog rasta. Kaže da će BDP u najboljem slučaju stagnirati
Vidi originalni članak

Guverner HNB-a Željko Rohatinski za magazin Banka rekao je kako očekuje da će 2012. godina biti najteža krizna godina za građane. Vladi je poručio da mora stvoriti uvjete za održivi rast i razvoj te smanjiti troškove. Istaknuo je kako su HNB-ove mogućnosti za spašavanje ograničene te da će nastaviti raditi na očuvanju deviznih rezervi. 

Procijenio je da bi najveći doprinos banaka oporavku gospodarstva ponude kredita za proizvodnju i izvoz uz povoljne uvjete. Zaključio je kako će BDP tijekom godine u najboljem slučaju stagnirati. 


Idi na 24sata

Komentari 55

  • user_107246 02.02.2012.

    Naš vrli stručnjak cvijećarskog usmjerenja je " Procijenio je da bi najveći doprinos banaka oporavku gospodarstva ponude kredita za proizvodnju i izvoz uz povoljne uvjete..." Gledajući "pozu" na slici koja najbolje odražava onu "pogled oštar sve ostalo tupo" izgleda kao da je naš "pametni" Željkec "korisno" utrošio vrijeme kao guverner HNB studirajući "Rodin-ovog Mislioca" a ne ekonomske znanosti jer je shvatio da je u našem društvu daleko lakše prodavati "pozu" nego znanje. Dokle ce ta prazna tikva upropaštavati našu privredu? Zar nije konaćno došlo vrijeme da se raskrinka veza Todorić - Skegro - Rohatinski i konačno stane na kraj toj hidri?

  • theatre2606 31.01.2012.

    samo banke zadovoljno trljaju rukama, a one su i prouzročile globalnu krizu....ko da sam u nekom losem filmu.....ufuffff

  • MEDVJED12345 31.01.2012.

    e da je franjo ziv sve bi bilo bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare