To je to što me zanima!

Gužva na Bregani, kamioni, auti i busevi čekaju u koloni

Zbog velikog dolaska izbjeglica, ali i odlaska iz Hrvatske na graničnim su prijelazima gužve. Sedam graničnih prijelaza prema Srbiji i dalje je zatvoreno
Vidi originalni članak

HAK javlja da su i dalje za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom (osim GP Bajakovo): Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Tovarnik, Erdut i Batina, zbog povećanog dolaska izbjeglica.

Obustavljen je promet i sa Slovenijom na graničnom prijelazu Harmica. Obilazak je preko Kraja Donjeg.

Na graničnom prijelazu Bregana do daljnjega je obustavljen promet teretnih vozila iznad 3,5 tone (kolona je duga oko 2,5km), a na GP Bajakovo kolona teretnih vozila na izlazu iz zemlje je oko 11 km.

Pojačan je promet osobnih vozila na GP-ima:  ulazak: Županja; izlazak: Bregana, Macelj, Kaštel, Plovanija, Rupa, Pasjak, Metković, Stara Gradiška; oba: Bajakovo.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • uvijekZA 20.09.2015.

    U Hrvatsku ušlo 27.000 izbjeglica, kaže RTL da je u Sloveniju otišlo 8000 a Slovenija tvrdi da je ušlo 2000 izbjeglica. Gdje je nestalo 6000 ljudi ? Di su ?

  • uvijekZA 20.09.2015.

    Hrvatska prema zapadu, prugom i vlakom blokirana, prema sjeveru, vlakom potpuno cestovno djelomično blokirana, prema istoku vlakom potpuno cestom djelomično blokirana. Vlakom možemo još samo u BiH.. Tako nije bilo ni 909 u najgora ratna zbivanja. Ostojić lupeta o nekakvim kavezima ? PRETVORILI STE HRVATSKU U HUMANI KAVEZ ! BRAVO !

  • 20.09.2015.

    Jucer je bila ogromna guzva na GP Macelju! do izlaska sa autoputa. Tako nije bilo ni za najvecih ovogodisnjih guzvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare