To je to što me zanima!

Gužva na Bregani: Slovenci provjeravaju teretna vozila

Slovenska policija zbog prometne akcije pojačano kontrolira teretna vozila zbog čega se stvorila kolona od tristotinjak teretnih kamiona. Stvaraju se ogromne gužve
Vidi originalni članak

Ogromne gužve stvaraju se od ponedjeljka ujutro na graničnom prijelazu Bregana. Slovenska policija zbog prometne akcije pojačano kontrolira teretna vozila zbog čega se stvorila kolona od tristotinjak teretnih kamiona. 

- Kolona je od Svete Nedelje, a kamioni su toliko popunili cestu da se iz Samobora nitko ne može priključiti na autocestu - kazao je vozač koji je već četiri sata zatočen u koloni pred Breganom.

Nikome iz kolone nije jasno što se događa i zašto ih policija preusmjerava iz zaustavne trake kod naplatnih kućica i traži da se okreću i ponovno staju u kolonu.

- Ako ovako nastave kolona će se stvoriti do Jankomira. Ovo Slovenci rade već treći ponedjeljak ovaj mjesec. Ljudi su nervozni jer kasne s utovarom i istovarom - kazao je.

U ostatku zemlje uvjeti za vožnju su povoljni pa promet teče bez posebnih ograničenja, osim na cestama gdje su u tijeku radovi. Zbog radova u tunelu Brinje danas do 17 sati promet će teći dvosmjerno lijevom tunelskom cijevi. Od 11 do 16 sati trajat će radovi u tunelu Selca-Dubovica, na dionici D 116 Hvar-Stari Grad. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • branimir smb 31.03.2014.

    nije treci put nego vec cetvrti cekao sam u koloni sat i pol i mic po mic a mi smo ko u eu!!!

  • zlatnaprdez 31.03.2014.

    evo meni prilike da upoznam širu javnost sa potpuno neravnoprovnim tretiranjem profi vozaca od strane policija,carina i inspekcija od osobnih vozila.da li ste kad došli na granicni prijelaz(i sad otkako smo u eu i na granici sa zemljama eu) da vam je spuštena rampa po sat vremena a carinik spava? da vas otvoreno traži mito od 5-10 eura inace izmisli kaznu ? da vas može kazniti za sitni prekršaj od prije 28 dana makar ga ucinili na teritoriju druge zemlje koja ga možda tolerira i to kaznom od više tisuca eura.da se mađarski carinici ismijavaju s vozacima i bacaju im papire s pulta na pod ! da pojedini granicni prelazi su potpuno pod kontrolom mafije(bugarska,rumunjska) gdje šef carine neskrivajuci ide s posla s punom aktovkom eura od iznude od vozaca(eu države !).pa tako se nije za cudid slovencima što i oni hoce dio kolaca

  • Sky Fighter 31.03.2014.

    Nikome iz kolone nije jasno što se događa i zašto ih policija preusmjerava Kako nikome nije jasno! Trebalo bi Hrvatima biti jasno da sav kamionski prijevoz koji dolazi preko Hrvatske iz istočnih zemalja, susjednih treba RIGOROZNU kontrolu ! Također Hrvatska neka uvede još rigorozniju kontrolu nad granicom BIH i srbije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare