To je to što me zanima!

Gužva na Črnomercu: Tramvaj zaustavio promet zbog kvara

Službe ZET-a pozvale su dizalicu kako bi odvukli tramvaj do spremišta. Gužva je trajala 30-ak minuta, a protezala se od okretišta Črnomerec sve do Trga dr. Franje Tuđmana
Vidi originalni članak

 U četvrtak oko 17.28 sati tramvaj se zbog kvara zaustavio u Ilici prilikom ulaska na okretište. Dizalica je došla oko 18 sati i odvukla tramvaj do spremišta, potvrđuju iz ZET-a. 

- Zbog kvara tramvaja došlo je do zastoja u prometu koji je trajao 30-ak minuta. Kolona automobila protezala se od okretišta Črnomerec sve do Trga dr. Franje Tuđmana - rekao nam je čitatelj koji je i snimio gužvu.

U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa kroz Ilicu prema Črnomercu te će pojedine autobusne linije odstupati od reda vožnje. Promet je pojačan na prometnica širem gradskom središtu, a osobito onima koji vode iz centra grada. Vozačima se preporučuje dodatan oprez zbog usporenog tijeka vožnje, objavljuju na službenim stranicama ZET-a.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • realista 7 30.01.2020.

    svi vidimo da tramvaj izlazi sa okretalista ali novinar da ulazi , ako nista imao si 50 posto biti u pravu

  • zagorska puntarica opet 30.01.2020.

    Danas vozila cijeli dan sedmica u obliku onog maaaleckog jada, kakav vozi na liniji 13. Pazi, Sopot-Dubec posalju frtalj tramvaja....

  • Stevo_Horvat 30.01.2020.

    Fotografija pokazuje izlazak tramvaja iz okretišta, a novinar spominje ulazak. Izlaskom se blokiraju sve vozne trake u Ilici, a ulaskom samo jedna. Fake news.

Komentiraj...
Vidi sve komentare