To je to što me zanima!

Gužva na Mostu slobode: Ima puno policije, provode akciju...

Riječ je o preventivno represivnoj akciji koju provodi Policijska uprava zagrebačka. S jačim nadzorom vozila pokušavaju spriječiti i sankcionirati "četiri glavne ubojice u prometu"
Vidi originalni članak

Velika je gužva na Mostu slobode, hrpa je policije, javio nam je čitatelj.

Prema križanju Avenije Većeslava Holjevca sa Slavonskom avenijom u smjeru sjevera stoje tri policijska automobila. Stupićima reguliraju promet tako da se cesta sužava, a svi automobili voze se u jednoj traci. 

Policija nadzire i u suprotnom smjeru, prema jugu. Nasumično biraju vozila i vozače kojima zatim pregledavaju dokumente. 

Riječ je o preventivno represivnoj akciji koju provodi Policijska uprava zagrebačka. S jačim nadzorom vozila pokušavaju spriječiti i sankcionirati "četiri glavne ubojice u prometu" - utjecaj alkohola, prekoračenje dopuštene brzine, vožnja bez sigurnosnog pojasa i upotreba mobitela tijekom vožnje te ostale prekršaje koji mogu uzrokovati prometnu nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • x00x 13.01.2019.

    koliko su taksista zaustavili? nebitno koja firma al svi voze ko manijaci ne postujuci90% propisa... jbt do sad smo imali samo sahiste manijake a sad brate svaki treci auto

  • NivesG 13.01.2019.

    Opravdavaju svoje postojanje... Jedini je to razlog akcije. Da se mi ne bunimo zbog njihovih plaća.

  • 13.01.2019.

    To samo naša policija može izvesti na ovako glup način...prvo ih sve usporite u jednu traku, a onda gledate ko se prebrzo vozi, ko je možda pijan ili drogiran - a sve na eci peci pec....pa jbt stanite na cestu i zaustavljajte one koji jure pa ćete napravit reda u prometu - ovak ispadate glupi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare