To je to što me zanima!

Gužva u HSS-u: Koaliciju s HDZ-om podržava i Jambo

Prije sastanka Predsjedništva u središnjicu HSS-a stigla je i šefica HSLS-a Đurđa Adlešić koja je razgovarala s Josipom Friščićem. Više nije rekla
Vidi originalni članak

Prije sastanka Predsjedništva u središnjicu HSS-a stigla je i šefica HSLS-a Đurđa Adlešić koja je razgovarala s Josipom Friščićem. Nije željela reći detalje, samo je napomenula da osim s HDZ-om i SDP-om pregovara i s drugim strankama. U HSS-u pojavili su se i HDSSB-ovci Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo koji su s Friščićem razgovarali o statusu Branimira Glavaša,  poljoprivredi, projektima u Slavoniji i decentralizaciji novca. U HSS-u je bio i Stipe Gabrić Jambo koji je kazao da će, unatoč razmiricama koje je imao s HDZ-om, podržati koaliciju ako tako odluči čelništvo HSS-a.
- Svi već priremaju ražanj, a zec je još u šumi -kazao je Jambo i dodao kako se čuo s predsjednikom Mesićem.
- Mesić me je pitao da li sam pobrao mandarine, a ja sam odgovorio da nisam - našalio se Gabrić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 28.11.2007.

    Dajte one iz Gajeve, poštenije su !

  • Miško39 28.11.2007.

    Oni kažu budimo svoji, a narod neka pati.

  • prizemlje 27.11.2007.

    MA kaj se više prepucavaju??? Biti će mi kao i do sada,tj.svima nama...koja god vlada bude neće moći spriječiti poskupljenje kada uđemo u EU i dođe euro..kao i u susjednim zemljama..a nikom nisam naklonjen NO činjenica je da je HDZ dobio većinu (i bez dijaspore) i kaj sad..? Objektivno treba poštovati volju birača..(većine naravno) bez veze je sve to..(meni osobno)

Komentiraj...
Vidi sve komentare