To je to što me zanima!

Gužve na cestama: Kolona na Lučkom oko šest kilometara

Od ponoći do poslijepodneva je na Lučkom u smjeru mora prošlo oko 30.000 automobila, a kolona na izlazu s autoceste je bila oko šest kilometara
Vidi originalni članak

HAK je u subotu izvijestio kako je pojačan promet duž Jadranske magistrale te na većini cesta prema unutrašnjosti Hrvatske. Dodaju kako su gužve posebno na autocestama A1 između Zagreba i Bosiljeva te A2 Zagreb - Macelj. Upozorili su vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Od ponoći do poslijepodneva je na Lučkom u smjeru mora prošlo oko 30.000 automobila, a kolona na izlazu s autoceste je bila oko šest kilometara. Hrvatski autoklub je istaknuo i kako su gužve na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, uz pojačan priljev vozila u većini trajektnih luka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • leoirex 24.08.2013.

    Hajdaš-Dončić zaključuje: Da bi država ostavila auto ceste bez davanja u koncesiju, dnevno b trebalo kroz naplatne kućice proći 1 000 000 vozila, a i u tom slučaju bi s Linićem imao razgovor da li je to dovljan broj vozila da se auto ceste ne daju u koncesiju. Sve budete nas prodali, vi ste nenarodna vlast.

  • bizzy 24.08.2013.

    ahhhh kako mi puca ....debeli jaooooo za gužvu!!!!!!!!!!!!!

  • 24.08.2013.

    Autoput i Lučko 0 bodova od mene. Koristim autoput tri ljetna mjeseca i još nikad, ali NIKAD, nisam došao iz točke A u točku B mirno i sigurno. Prosjek vožnje jedva 100 km/h, jer su radovi, puše olujni vjetar, prometne nesreće, preusmjeravanje, gužva u obje trake, velika potrošnja goriva, katastrofalni opasni vozači, i domaći i strani, o čekanju na Lučkom da i ne govorim(zašto vozila za Zagreb ne bi izlazila prije ili nakon Lučkog? Za to što nudi je PRESKUPA, dao bi najviše 30 kuna do Zadra za to što mi daje. Neće me vidjeti slijedeće godine, radije se vozim malo dulje ali mirno i sigurno i jeftinije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare