To je to što me zanima!

Gužve na cestama: Kolone auta bile su duge do 20 km

Na autocesti A1 od Bosiljeva do Karlovca kolona je bila 20 kilometara. Na skoro svim autocestama diljem zemlji u petak su se bile stvarale kolone
Vidi originalni članak

Na autocesti A1 Zagreb-Split zbog izrazito gustog prometa u petak se poslijepodne vozilo i kolonama  od 20 kilometara između čvora Bosiljevo i Karlovac u smjeru Zagreba. Promet je bio pojačan na skoro svim autocestama, u oba smjera. Na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Plovanija i Kaštel kolona je bila duga oko 18 kilometara. Osim u unutrašnjosti promet je bio pojačan prema otoku Krku prema Krčkom mostu te dalje na državnoj cesti prema Oštrovici. Na naplati Lučko pojačan je izlaz s autoceste u smjeru Zagreba te se vozi u koloni od 4 kilometara. Pojačan je promet i na autocesti Zagreb-Macelj gdje je na naplati Trakošćan kolona vozila duga oko 3 kilometera zbog čega se neki isključuju na čvoru Krapina. Vozače iz HAK-a mole da koriste naplatne postaje Demerje. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima te duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju zbog mogućih odrona.
Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Bukovo. Čekanja u trajektnim pristaništima nema.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sonijakodimi 30.07.2010.

    ja krečem ujutro pa vam za 9 dana javim kak sam prošo

  • dbanon_ri 30.07.2010.

    Ta gužva je največi problem napuhanim egoistima u skupim autima koji se moraju pržit pored običnih vozila ispod 10000€. a od kuče u zagrebu do mora im inače po praznoj cesti treba 30 min.

  • torcida_dinamo 30.07.2010.

    ma spucat jos 2 trake kao prema Milanu, autostradom,

Komentiraj...
Vidi sve komentare