To je to što me zanima!

Gužve na cestama prema Rijeci, kolone i do pet km

Na glavnim cestama prema moru i prema Slavoniji promet je pojačan, a na nekim dionicama i gust. Promet je pojačan i duž Jadranske obale...
Vidi originalni članak

Na gotovo svim cestama prema moru, ali i prema unutrašnjosti promet je gust. Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb usporeno se vozi od tunela Hrasten prema čvoru Oštrovica te dalje prema otoku Krku. Na izlaz s autoceste se čeka i do pola sata, a kolona je duga oko pet kilometara. Zbog nekoliko prometnih nesreća na dionici autoceste A1 između Zagreba i Jastrebarskog oko podneva vozilo se usporeno i u koloni od 6 kilometara. Kolona je počinjala kod čvora Jankomir te se kretala prema naplatnoj postaji Lučko, prenosi HAK. Promet je pojačan i duž Jadranske obale, Ličke magistrale te na prilaznim cestama turističkih središta. Na graničnim prijelazima Macelj te Metković na ulaz u zemlju se čeka i do 45 minuta. Trajekti plove prema redu plovidbe, uz pojačan promet u trajektnim lukama i pristaništima prema otocima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • WebSuperman 10.07.2010.

    odite na staru cestu...nema žive duše...

  • nema me 10.07.2010.

    I to su turisti ,purgeri ljetuju na moru a nama sve pokradu na vrtu paradajz paprika smokve krumpire vade prstima svaki plod pokupe iz vrta ali oni su dosli iz zagreba GLADNI VIKENDASI.

  • 10.07.2010.

    odoh ja u ponedeljak u 4 ujutro

Komentiraj...
Vidi sve komentare