To je to što me zanima!

Gužve na granici: Čeka se više od sat vremena kod Metkovića

Kilometarska kolona, ponajprije vozila turista, stvorila se na ulazu prema Hrvatskoj, ali i na prilazu graničnome prijelazu BiH.
Vidi originalni članak

Dulje od sat vremena čeka se na prijelaz granice između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Doljanima kod Metkovića, izvijestili su iz Auto moto saveza (AMS) u BiH sa sjedištem u Mostaru i pozvali vozače na korištenje alternativnih prijelaza.

Kilometarska kolona, ponajprije vozila turista, stvorila se na ulazu prema Hrvatskoj, ali i na prilazu graničnome prijelazu BiH.

Iz AMS BiH pozivaju vozače da se na vrijeme informiraju o stanju na graničnim prijelazima kako bi izbjegli dulja zadržavanja i da koriste alternativne granične prijelaze.

Za vrijeme ljeta otvoren je još jedan granični prijelaz za međunarodni prijelaz putnika u mjestu Gabela u čapljinskoj općini.

Duljih zadržavanja nema na graničnim prijelazima između BiH i Hrvatske na području susjedne općine Ljubuškom.

Nešto duljih zadržavanja u nedjelju u BiH ima i na graničnim prijelazima Brod i Gradiška na sjeveru BiH.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.07.2019.

    hahahah sva sreća da ne putujem pa se mogu ismijavati gužvama svake godine...no zato imam novaca koliko mi treba i ono što mi treba ne trošim na takve stvari i odavno sam odustao od trošenja onoga što je momentalno ...trošim samo na ono od čega imam koristi...zato uživam u sebi i u debeloj hladovini uz roštilj i pivu...meni dobro...

  • jo2hn8ny 14.07.2019.

    A jakoga li GP-a.

  • 14.07.2019.

    Ma koga briga. Sezona ide u k... Strašno smo skupa zemlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare