To je to što me zanima!

Haag naložio Hrvatskoj da Karadžiću ispuni zahtjeve

Karadžić traži od Hrvatske dokumente i fotografije o navodnom prebacivanju oružja sa zračne luke Pleso u Sarajevo. Hrvatska ima rok od dva tjedna
Vidi originalni članak

Haag je pozvao Hrvatsku da u roku od dva tjedna ispuni zahtjev Radovana Karadžića i osigura mu pristup brojnim dokumentima o navodnom krijumčarenju oružja u Bosnu i Hercegovinu preko Hrvatske. Karadžić tvrdi da su Hrvati dostavljali Armiji BiH oružje preko zračne luke Pleso.Osim dokumenata traži i fotografije te snimke. Među traženim dokumentima su i obavještajni podaci o pokolju na sarajevskoj tržnici Markale na kojoj su u veljači 1994. godine, prema njegovu mišljenju, Bošnjaci počinili ratni zločin. Početak suđenja Karadžiću dogovoren je za početak listopada.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIPL 17.09.2009.

    au, a bo še tle kakšna blokada kmalu padla? :)

  • user_2666 16.09.2009.

    Živjela demokracija! Htjeli smo ju, sad ju imamo, pravu, Europsku, i onaku kakvu zaslužujemo. Pošaljite mu paket s papirima i ubacite u paket mao TNT-a ili onog bijelog praha, da \"skvikne\" gada za sva vremena.

  • Plavi_92 16.09.2009.

    mislim ovo nema u p.... m....... on traži dokumente i sad se i s tim moramo hebavati. pa da je poslije drugog svjetskog rata sud dopustio njemačkim oficirima ovo što se njemu dopušta vjerojatno bi suđenje i danas trajalo. moj deda pokojni je odgovoran za genocid u bosni a ne karadžić. daj ga riješite kao sadama po kratkom postupku i amen. on ima prava,moš mislit. dao bi ja njemu prava kao što je on dao ubijenima u bosni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare