To je to što me zanima!

Haaška gozba: Janjetinom Šešelj častio zatvorenike

Vojislav Šešelj napravio je pravu veselicu u zatvoru na šestu godišnjicu zatočeništva. Kolege zatvorenike častio je s pićem, kolačima i mesom
Vidi originalni članak

Šef Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u utorak je u haaškom zatvoru "proslavio" šestu godišnjicu zatočeništva. Za svoje je kolege zatvorenike napravio pravu gozbu, pišu srpski mediji. Šešelj je za haašku veselicu naručio pečeno janje, mladi luk, rajčicu, pet vrsta turskih kolača, kruh, bezalkoholna piva i sokove. S njim su se gostili Milan Martić, doktor Dabić odnosno Radovan Karadžić, Momčilo Krajišnik, Mile Mrkšić i Jovan Turčinović. Prije nekoliko dana Karadžić je dodirom izliječio glavobolju Turčinovićevoj ženi koja mu je došla u posjet. Janjetinu je navodno ispekao jedan Makedonac koji to izvrsno radi. U utorak ujutro suđenje Šešelju bilo je prekinuto jer je nestalo struje. Ročište je odgođeno i generalima Gotovini, Markaču i Čermaku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vana30 25.02.2009.

    sta nam to treba reci??pocinite genocid i odite se castit i uzivat 5 zvjezdica hotelu HAAG????jadni oni kojima su obitelji stradali i sad citaju ovu sprdacinu o sudenu,nama te pravde na ovom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare