To je to što me zanima!

Radili tek 14 dana: Komadina smijenio 3 direktora u HAC-u

HAC je Jožu Ladiku, Željka Struškog i Zorana Klarića prije dva tjedna zaposlio bez javnog natječaja. Javni natječaj za ta radna mjesta bit će objavljen za 15 dana
Vidi originalni članak

Uprava Hrvatskih autocesta je u četvrtak popodne jednoglasno po nalogu Skupštine Društva koju predstavlja resorni ministar Zlatko Komadina, ministar  poništila odluke o imenovanjima direktora Sektora za građenje Jože Ladike, direktora Sektora za pravne i opće poslove Željka Struškog i direktora Sektora naplate Zorana Klarića kao i ugovore o radu koji su sklopljeni s još dvoje radnika. Riječ je o vozaču predsjednika uprave i tajnici člana Uprave, javlja Jutarnji list

Sva trojica direktora imenovana su prije 14 dana na nove funkcije. 

Ministar Komadina na ovaj je način razriješio očito neslaganje s novom Upravom HAC-a na čijem je čelu Dražen Guštin, koji je želio u što kraćem roku i bez natječaja smijeniti sektorske direktore, te što prije uvesti kontrolu u tvrtki, javlja Novi list.

Iz HAC-a je priopćeno da će u roku od 15 dana raspisati javni natječaj za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta. 

No, treba reći kako Komadina ipak nije poništio sva imenovanja u HAC-u, već samo onih ljudi koji su u ovu državnu tvrtku došli izvana, odnosno nisu bili zaposlenici HAC-a.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lronaleonić 30.03.2012.

    Vrlo transparentan način rada Vlade - sve nezakonito rade javno, čak se ni ne stide. Tko smo mi da se petljamo u njihov prljav posao?

  • hellbani 30.03.2012.

    idemo dalje., vas hdz+sdp .... a svi ostali se jeb... njima je dobro ;)

  • dadomatos 30.03.2012.

    a sa kolikim otpremninama su smjenjeni ili je to još jedna milijunska tajna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare