To je to što me zanima!

HAC ograničava promet na autocestama radi razminiranja

Izvođenje radova na autocesti A1 na dionici Perušić - Gospić te na autocesti A3 na dionici Novska - Okučani - Nova Gradiška se predviđa do 22. listopada ove godine
Vidi originalni članak

Hrvatske autoceste su izvijestile kako će u ponedjeljak 24. rujna započeti razminiranje na autocesti A1 na dionici Perušić - Gospić, a u četvrtak 27. rujna na autocesti A3 na dionici Novska - Okučani - Nova Gradiška. Ističu kako je izvođenje radova predviđeno u roku od 20 radnih dana, tj. do 22. listopada ove godine. 

Tijekom radova razminiranja na autocesti A1 i A3 će se postaviti privremena regulacija prometa u oba smjera. Iz HAC-a su vozače zamolili da prilagode brzinu uvjetima na autocestama zbog sigurnosti prometa. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • domingo381 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • choopo 20.09.2012.

    Bože nikad više rata

  • Capafiori 20.09.2012.

    Neznam zašto se meni čini da razminiravanje traje cijelu godinu ili od početka do završetka gradnje tih i takvih autocesta. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare