To je to što me zanima!

Hague se zabunio: 'Bio sam s premijerom Srbije Vučićem...'

Sastao sam se s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a rekao sam mu kako mi želimo da Srbija uspije na svom putu prema EU, napisao je Hague na Twitteru
Vidi originalni članak

Britanski ministar vanjskih poslova William Hague je na svom profilu na Twitteru napisao u petak kako se "upravo sastao sa srpskim premijerom" Aleksandrom Vučićem, a to je ubrzo i obrisao. 

- Sastao sam se s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a rekao sam mu kako mi želimo da Srbija uspije na svom putu prema Europskoj uniji - napisao je Hague na Twitteru. Hague se sa stvarnim srpskim premijerom Ivicom Dačićem sastao kasnije, a netko ga je upozorio kako se na Twitteru zabunio. 

Hague se inače tijekom posjeta Srbiji sastao s predsjednikom Tomislavom Nikolićem, ministrom obrane Aleksandrom Vučićem te premijerom Ivicom Dačićem, javlja Alo.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • maverick_1 30.10.2012.

    O čemu se na bečkom dvoru ovih dana raspravlja, ima li kakvih novih pohoda?

  • maverick_1 30.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • maverick_1 30.10.2012.

    Šta kaže Velika Britanija, stara saveznica Srbije i Srba, hahahahahahahahahaaha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare