To je to što me zanima!

Hajdaš Dončić: Slučaj Plasina ide do kraja, nema zaštićenih

Ministar prometa komentirao je postavljanje neodgovarajućeg poklopca na šahtu u tunelu Plasina te kazao kako će od DORH-a tražiti da istraži cijeli slučaj
Vidi originalni članak

Ministar prometa Siniša Hajdaš-Dončić za Jutarnji list komentirao je postavljanje neodgovarajućeg poklopca na šahtu u tunelu Plasina zbog kojeg je 20. srpnja došlo do lančanog sudara te kazao kako će od DORH-a tražiti da istraži slučaj. 

- Sve ćemo istražiti do posljednje sitnice. Ovo je pitanje sigurnosti i s time nema igranja. Ići ću do kraja i nitko neće biti zaštićen - rekao je ministar. 

HAC osniva i posebno, treće povjerenstvo koje će detaljno istražiti okolnosti nesreće. Nije jasno što bi treće povjerenstvo moglo pronaći, a da prva dva nisu. No, kako piše Jutarnji, tvrtke koje su radile ispred tunela prešućuju da vjerojatno nije ugrađen originalni poklopac šahta.  

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Živorad 29.07.2013.

    Mnogo je lep čovek Hajdaš-Dončić

  • 2xklik 29.07.2013.

    Povjerenstvo 1 prvo koljeno-rodbina...povjerenstvo 2 drugo koljeno-rpdbina...povjerenstvo 3 treće koljeno+ ženina rodbina....treba svima placu dati i bonuse jer su riješili jedan težak slucaj koji ce trajati do iduce turisticke sezone...

  • plavi-9 28.07.2013.

    dončiču ne henjaj rođo jedan i drugi prebačeni u druge sektore

Komentiraj...
Vidi sve komentare