To je to što me zanima!

Hajdašu Dončiću je zaprijetio Kosor: 'Super, nek' me tuži...'

Predsjednik Zagrebačke skupštine rekao je ministru da će tužiti Ministarstvo ako u roku od dva tjedna Grad Zagreb ne dobije cjeloviti tekst Ugovora o koncesiji Plesa
Vidi originalni članak

Predsjednik Zagrebačke skupštine Darinko Kosor rekao je ministru prometa Siniši Hajdašu Dončiću da će tužiti Ministarstvo ako u roku od dva tjedna Grad Zagreb kao vlasnik 35 posto udjela ne dobije cjeloviti tekst Ugovora o koncesiji Zračne luke Zagreb. Kosora naime brine sadržaj ugovora s Francuzima koji je navodno promijenjen te se boji da bi terminal mogao biti manje nego se planiralo. 

Podsjetimo, francuski ZAIC trebao je već početi graditi novi terminal. Ugovor je s francuskim koncesionarom potpisan 2012., a radovi su se nekoliko puta odgađali. 

'Ništa ne skrivamo, radovi su već počeli, ali oni arheološki'

Hajdaš Dončić je odgovorio Kosoru: "Super, nek' me tuži, ne znam zašto". Kaže i da će Francuzi možda već danas objaviti točan raspored radova. Hajdaš tvrdi da su radovi već počeli, ali oni arheološki. Nakon što oni završe trebalo bi se početi s drugim pripremnim radovima. Hajdaš kaže i da oni ništa ne skrivaju, piše Media servis. 

>>> Zračna luka Zagreb: Dobili su građevinsku za novi terminal

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kavicakaka8 17.10.2013.

    hajdaš dvospolac a nedaš-veliš arheološki je počelo samo pazi de ne iskopate one kosti kaj ste potokli okoli zagreba posle 45te-pazi kaj ti se ne digla zokijeva letva investicijska od21 onak planski-

  • kabrit 17.10.2013.

    prodajte i kisik u hrvatskom zračnom prostoru !!!!!

  • Lori Loredana 17.10.2013.

    Kada se mulja, onda nema transparentnosti, a oni su obečavali da će biti transparentni, sada muljaju više nego ovi prije njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare