To je to što me zanima!

Hajduković: Ne bojim se ruskih raketa, a kamoli očiju u paketu

Saborski zastupnik Domagoj Hajduković komentirao je paket koji je dobilo ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nekoliko ukrajinskih veleposlanstava u inozemstvu, među kojima i veleposlanstvo u Zagrebu, primilo je "krvave pakete" sa životinjskim očima, objavilo je u petak ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova.

Saborski zastupnik Domagoj Hajduković kaže kako se prije sve radi o jednom terorističkom činu o jednom zastrašivanju. “Imam poruku za one koji su to učinili. Nećete nas zastrašiti, nećete nas pokolebati u namjeri da pomognemo ukrajinskom narodu u borbi protiv agresora, a sigurno nećete obeshrabriti ukrajinski narod u njihovoj namjeri da oslobode svoju zemlju”, kaže Hajduković, prenosi N1.

STRAVIČNA PRIJETNJA Ukrajina: Naše veleposlanstvo u Zagrebu dobilo je krvavi paket, u njemu su bile i životinjske oči

Dodaje kako ne zna tko to radi, ali da ima svoje sumnje. “Dok su to sumnje ne bi o tome javno govorio”, kaže Hajduković koji je pozvao hrvatske institucije da pokušaju ući u trag ovim teroristima i provokatorima.

Kaže kako ovaj događaj treba oštro osuditi i kazniti počinitelja ako ga se može naći.

Na pitanje bi li ovaj incident mogao utjecati na glasanje u Saboru Hajduković kaže da neće. “U to sam uvjeren. Ja se ne bojim ruskih raketa, a kamoli očiju u paketu. Mene, a vjerujem i većinu mojih kolega neće pokolebati”, kaže Hajduković i dodaje kako je zanimljivo da takav paket dolazi baš u ovom trenutku dok traje diskusija u Saboru.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • TAKE IT BACK 03.12.2022.

    Ovih dana tzv Hrvatska vlda i članovi pravomoćno osuđene kriminalne orga nizacije trguju na veliko sa saborskim zastupnicima i kupuju likove da svjesno pogaze ustav. Na žalost u tome će i uspjeti.

  • TAKE IT BACK 03.12.2022.

    Da jr tzv. premijer odradio sve po proceduru, a to je ds je konzultirao predsjednika, da njegov ministsr ima mozga barem dvostruko više od kokoši do ove frke uopće ne bi došlo.Dans bi imali sve riješeno.Ali, ne on i kokošsri iz vlsfe su umislili da su carevi.

  • vilim1234 03.12.2022.

    Poznavajući Zelenskog nije tesko zaključiti tko je poslao pisma,

Komentiraj...
Vidi sve komentare