To je to što me zanima!

HAK: Kolona auta na izlazu s autoceste duga 6 kilometara

HAK izvještava tek kako se autocestom od Lučkog prema Karlovcu vozi otežano i usporeno, uz povremene zastoje, bilo je i prometnih nesreća
Vidi originalni članak

HAK je u 14.40 sati javio kako više nema gužve na ulazu na autocestu prema Karlovcu, ali su zato kolone na izlazu oko 6 kilometara. Na izlazu s autoceste A 1 u Vrgorcu kolona je duga oko 3 km, a zbog malog kapaciteta naplatne postaje čeka se oko 1 sat, pa vozačima savjetujemo da koriste izlaz Ravča. Povremena čekanja zbog gustoće prometa moguća su i na izlazu Oštrovica, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Crikvenice, odnosno Krka te na autocesti A 7 Rupa-Rijeka, na naplati Rupa. Na riječkoj obilaznici od čvora Sveti Kuzam vozila se sporo spuštaju prema moru i čekaju za uključivanje na Jadransku magistralu (D 8) u Bakru.

Policija je oko 11 sati izvijestila da je kolona automobila na naplatnim kućicama u Lučkom u smjeru mora duga 7 kilometara, a na izlazu tri kilometra. Mole vozače da koriste naplatnu postaju Demerje. 

Hrvatski auto klub javlja da se jutros od sedam ujutro stvaraju gužve zbog nekoliko prometnih nesreća na dionici autoceste A1 Zagreb-Karlovac . HAK izvještava tek kako se tim dijelom autoceste vozi otežano i usporeno, uz povremene zastoje, a zasad se ne zna ima li ozlijeđenih. 

Kako doznajemo bila su dva lančana sudara. U jednom se sudarilo četiri, a u drugom pet automobila. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • klaus1 09.07.2011.

    tko je vozio po Njemačkoj taj onda zna šta je gužva i čepovi.Ove gužve kod nas su kikiriki,kakve su gužve vani.Slažem se sa svima da bi trebalo strancima ponuditi kupnju vinjeta i to do granice pa nadalje do auto puteva.Mi opet vozači iz RH,možemo koristiti i lokalne ceste do mora jer ih poznamo.Isto tako policija bi mogla dio prometa preusmjeriti ne na Lučko već na Klinča sela u oba smjera i već bi se nešto postiglo.Problem će i dalje ostati ulaz u RH iz Slovenije.

  • Mačak Pero 09.07.2011.

    Pa kažem, svi koji rade na naplati neka i ostanu raditi, ali više neće naplaćivati cestarinu i raditi s gotovinom, nego će samo pregledavati imaju li kupljene vinjete.. Osim što je puno brže, eliminira se mogućnost da dio zarade (opet) stavljaju sebi u džep.

  • barikada 09.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare