To je to što me zanima!

HAK: Oprez vozačima zbog kiše koja se ledi na kolniku

Zbog kiše koja se ledi na kolniku HAK upozorava vozače da budu oprezni na području Zagreba i Karlovca, Gorskom kotaru, te autoputu RI-ZG
Vidi originalni članak

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, od Ivanje Reke do Ivanić Grada i od Novske do Nove Gradiške te mjestimice duž autoceste A 4, od Ivanje Reke do Goričana. Zbog zimskih uvjeta zabrana prometa za kamionime s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu, vrijedi na državnoj cesti Saborsko - Poljanak -Selište, Zdihovo-Kupjak, Stubica-Ogulinski Hreljin, Vrbovsko-Ravna Gora - Delnice, te ostale lokalne i županijske ceste na području Delnica i Vrbovskog, dok županijskom cestom ŽC Bjelopolje-Donji Lapac smiju prometovati samo osobna vozila.
Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas, na Badnjak od 15 do 23 sata, te u srijedu, 26. prosinca na blagdan Sv. Stjepana od 14 do 23 sata. Zabrana važi na svim važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1, Ličkoj magistrali, nema zabrane.
Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih vozila na izlasku iz zemlje duga je oko 2 km. U putničkom prometu nema poteškoća. Trajekti plove prema redu plovidbe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare