To je to što me zanima!

HAK upozorava: Danas opet gužve na graničnim prijelazima

Prema izvješću Hrvatskoga autokluba (HAK) u 22,30 sati, na graničnim prijelazima je pojačan promet teretnih vozila, a najduža kolona osobnih vozila i autobusa je tri kilometra na Pasjaku
Vidi originalni članak

Prema izvješću Hrvatskoga autokluba (HAK) u 22,30 sati, na graničnim prijelazima je pojačan promet teretnih vozila, a najduža kolona osobnih vozila i autobusa je tri kilometra na Pasjaku, dok se na drugim prijelazima kreće od 300 metara do 1,5 kilometar.

Na Bajakovo na ulazu – nema dužih čekanja, a na izlazu je kolona oko 300 metara; Pasjak - ulaz – kolona 3 km,  izlaz – kolona 1,5 km; Jasenovac - ulaz – kolona 800 m,  izlaz – nema dužih čekanja; Dvor - ulaz – kolona 300 m, izlaz – nema dužih čekanja; Stara Gradiška – ulaz – nema dužih čekanja, izlaz – kolona 800 metara. 

Moguća kraća čekanja, oko 30 minuta, u putničkom prometu su i na graničnim prijelazima Županja, Slavonski Brod, Ličko Petrovo Selo, Maljevac i Zaton Doli.

Na graničnom prijelazu Bregana kolona teretnih vozila na izlasku duga je oko 4 km, a na Rupi oko 2 km. Promet teretnih vozila također je pojačan i na graničnom prijelazu Pasjak, na izlasku.
Na dionicama cesta gdje traju radovi mogući su povremeni zastoji, a poteškoće u prometu, vožnja u koloni i čekanja, mogući su na graničnim prijelazima zbog pojačane kontrole vozila.
Trajekti i katamarani plove redovito.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Arufasnug 10.04.2017.

    Gužve su zato jer ljudi nepotrebno bauljaju

  • mb21 10.04.2017.

    Kak

  • damir96 09.04.2017.

    Zavrč, prije 15 min. Tri auta, 0 minuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare