To je to što me zanima!

HAK upozorava: Oprez, na A3 luta pas kod odmorišta Ježevo

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog opasnosti od psa na kolniku, kod odmorišta Ježevo u smjeru Zagreba, iz HAK-a pozivaju vozače da voze opreznije i prilagode brzinu i način vožnje
Vidi originalni članak

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca. posebice kod čvora Donja Zdenčina, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog opasnosti od psa na kolniku, kod odmorišta Ježevo u smjeru Zagreba, iz HAK-a pozivaju vozače da voze opreznije i prilagode brzinu i način vožnje.

Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Tijekom dana pojačan promet očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama, duž Jadranske magistrale te na cestama u Istri.

Dvosmjerno se vozi, zbog radova, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko pet kolničkih traka, a ne preko deset redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, osobito vikendima.

Trajekti i katamarani plove redovito

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kabrit 12.07.2016.

    ma slučajno nekome pas pobjegao iz auta ili su ga zaboravilli misli da je ušao u auto budu se oni vratili po njega

  • PatricijaCurcic 12.07.2016.

    Fino ga vlasnici izbacili pa mirno nastavili dalje. Sigurno se pas nije sam stvorio tamo. Pregledat sve nadzorne kamere i vlasnicima psa zaljepit takvu kaznu da ce je odplacivat do kraja zivota

  • IvankaM 12.07.2016.

    Kako to normalan i priseban covijek uopce moze napravit jadan pas

Komentiraj...
Vidi sve komentare