To je to što me zanima!

HAK: Vozi se u kolonama, na Bajakovu se čeka šest sati

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle
Vidi originalni članak

Zbog veće gustoće prometa povremena su usporavanja, vožnja u koloni ili kraći zastoji na brojnim prometnicama, uključujući autoceste i trajektne luke, a promet na pojedinim dionicama dodatno otežavaju jak vjetar i kiša, izvijestio je u subotu navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Povremena usporavanja, vožnja u koloni u pokretu ili kraći zastoji zabilježeni su na pojedinim dionicama autocesta, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici i Istarskom ipsilonu u smjeru Slovenije.

SMJENA TURISTA Velika smjena turista: Kolona na Lučkom 4 kilometra, zbog sudara u tunelu Plasina čak 7

Također i kod tunela Učka i čvora Matulji te na Ličkoj i Jadranskoj magistrali, otoku Krku i Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Povremeni zastoji mogući su na autocestama u zonama tunela, odmorišta, naplatnih postaja i u blizini čvorova te na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na dionici autoceste A1 od južnog dijela tunela Sveti Rok do vijadukta Božići zbog jakih bočnih udara vjetra vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

NA AUTOCESTAMA MOGUĆI ZASTOJI HAK: Pojačan je promet u smjeru mora i unutrašnjosti

Zbog kiše i povremeno jakih pljuskova te ponegdje veće količine vode na kolniku, potreban je dodatan oprez, upozorio je HAK.

Na graničnom prijelazu Bajakovo na ulaz u Hrvatsku u automobilskom prometu čeka se šest sati dok se na izlazu iz Hrvatske na prijelazima Macelj, Bregana i Rupa čeka jedan sat. Jedan sat čeka se i na ulazu u Hrvatsku na graničnom prijelazu Stara Gradiška.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • blacknight 21.08.2022.

    kako je moguće da svi imaju led i xenon lampe?

  • 20.08.2022.

    Impresivan prizor. Mislin na svitla. Lipo je vidit kad vako gore u mraku. Na okupu:)

  • pocetnik 20.08.2022.

    zatvorite granicu do ponedjeljka pa nek cekaju..hebena europa..svi se vracaju s odmora, a onda ih netko sikanira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare