To je to što me zanima!

Hakirali stranice MVEP-a, ovaj put zbog članstva u NATO-u

Hakeri su na stranici MVEP-a ostavili nekoliko poruka, među kojima se ističu riječi Nelsona Mandele. Napad je bio usmjeren protiv hrvatskog sudjelovanja u NATO-u
Vidi originalni članak

Internetska stranica Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP) danas nije bila dostupna. Srušila ju je hakerska skupina TeaMp0isoN, a napad je bio usmjeren protiv hrvatskog sudjelovanja u NATO-u, javlja HRT. Inače, danas je Atlantsko vijeće Hrvatske u suradnji s Ministarstvom obrane i uz potporu Odjela za javnu diplomaciju NATO-a organiziralo konferenciju "Tri godine Republike Hrvatske u NATO-u".

Hakeri su na stranici MVEP-a ostavili nekoliko poruka, među kojima se ističu riječi nobelovca Nelsona Mandele: "Kada je čovjeku uskraćeno pravo da živi prema svojim uvjerenjima, on nema drugog izbora nego da postane otpadnik". 

Ovo je već drugi napad na stranice Ministarstva. Prvi je bio u veljači zbog ACTA-e.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • beejesan 03.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 03.04.2012.

    bravo! samo sljedeći put isključite auto play videa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare