To je to što me zanima!

Hakirao stranicu policije i na njoj ostavio ljubavnu poruku

Nepoznati haker iz BiH je na stranici Federalne uprave policije i Federalnog zavoda za zapošljavanje.
Vidi originalni članak

Član BiH ogranka hakerske grupe Anonymous nakratko je 'srušio' internetsku stranicu Federalne uprave policije i Federalnog zavoda za zapošljavanje. Na kraju svoje poruke, nekoliko je riječi haker posvetio 'ljepotici kojoj ime počinje sa A' te se potpisao kao kišobran. 

Poručio je kako on nije nikakav kriminalac te da samo želi dati 'adminu do znanja da je napravio veliku grešku u propustima'. 

- Želim svoje znanje ispoljiti na najbolji mogući način, nek' vam bude svima krivo što ovakvih poput mene nema više - napisao je u poruci haker.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • stroj 04.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • komentator s marsa 04.03.2012.

    mani ovo nekako ne lici na anonymouse, i sad se svi poceli furati na njih i sad svako ko zna nes srusit je odjednom anonymous...

  • brundalo1 04.03.2012.

    još jedan slučaj koji dokazuje da sposobni ne mogu do posla nego samo podobni a očito nesposobni ,,,, majstore skidam kapu

Komentiraj...
Vidi sve komentare