To je to što me zanima!

Hakirao stranicu Rubelj grilla: Donesite mi ćevape, ne čvarke

Rubelju smatraju da je riječ o zafrkanciji nekih klinaca, a ne o ozbiljnom napadu. Rekli su da neće tražiti počinitelja. Rade na novoj stranici koja će biti puno sigurnija
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj hakirao je u ponedjeljak stranicu poznate zagrebačke pečenjarnice Rubelj grill. Svi koji su željeli naručiti svoju omiljenu porciju ćevapa i provjeriti što je novo na meniju nemalo su se iznenadili kada su umjesto web-stranice Rubelj grilla ugledali natpis "Detox -  Sljedeći put mi umjesto čvaraka pošaljite ćevape s lukom. Poz mojoj lijenoj ekipi iz ljuske."

Za komentar smo zamolili i odgovorne u Rubelj grillu, a tamo nam je gospodin Robert rekao da upravo rade na izradi novih stranica koje će biti aktivirane danas ili sutra.

- Razmišljali smo da pokušamo pronaći počinitelja, ali smo od toga odustali jer bi nam to prouzročilo više poteškoća i muke nego koristi. Mislim da je tu riječ o zafrkanciji nekih klinaca, a ne o ozbiljnom napadu na našu internetsku stranicu - rekao Robert je za Večernji list dodajući da ovaj slučaj neće naštetiti ugledu i poslovanju poznate zagrebačke pečenjarnice.

Iz Rubelja poručuju da će nova stranica biti sigurnija i zaštićenija od ove koja je hakirana pa se slični slučajevi u budućnosti neće ponavljati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mesoterija_1 07.10.2011.

    hm dobra BESPLATNA reklama a da je nisu sami hakirali

  • MIMO_1 04.10.2011.

    Volim jest cevape al od rubelja one mini plocice su fuj. Ak nezna da stavi u porciju 12 cevapa i pomfri sve zajedno za 25 kuna neka zatvori. Bolje bi mu isli kuhani gableci poput grah s kobasicom fileki cobanac fis mahune. Treba imat i razne akcije di neke i pokloni za vecu kolicinu. Poput tri pice i cetvrta mala gratis. Ili sok mali poklonit. Tak se musterije skupljaju. Nekad sam im aute popravljal al gazda rublja nikad nije u radionu dofuro klopu. Ak neke trazis da bi dobio moras neki puta i dati.

  • ptica rugalica 04.10.2011.

    LIk je totalni car!!! Čevapi su mu za kurac! Ako i kad napravi novu stranicu ja placam cevape ako mu je ponovo srušiš ali na nekom mjestu di su dobri :)) Marinero, kotac, grana, kod srbina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare