To je to što me zanima!

Halo, vatrogasci? Deva mi je upala u blato i zaglavila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Deva je upala u kanal iz kojeg nije mogla izaći. Vlasnica se bojala da će se ozlijediti pa je zvala vatrogasce. Satima su je izvlačili iz kanala
Vidi originalni članak

Vatrogasci iz Oregona u utorak su dobili poziv da iz blatnog kanala izvuku devu Mojsija. Životinju tešku 680 kilograma izvlačili su nekoliko sati iz blata. Mojsije je upao u kanal dubok oko dva metra, a njegova vlasnica Kim Dilworth pozvala je vatrogasce iz straha da bi si životinja mogla slomiti noge pokuša li sama izaći.
- Nismo vjerovali da se radi o devi sve dok nismo stigli na mjesto nesreće. Nije isto kao kad nas zovu zbog mačke na drvetu - rekao je vatrogasac Jed Wachlin.
Vatrogasci su nekoliko sati lopatama iskapali blato oko Mojsijevih nogu da ga ne ozlijede. Omotali su ga konopima kako bi ga podigli i izvukli. Deva je još sat vremena nakon izvlačenja ostala ležati pokraj kanala kako bi se odmorila. Dežurni veterinar ustanovio je kako nema nikakvih ozljeda. Supružnici Mike i Kim Dilworth vlasnici su posjeda od 10 jutara na kojem osim Mojsija i njegovog brata Betlehema imaju koze, ovce, kokoši i svinju imena Sonny.
- Na Mojsijevom mjestu je moglo biti jedno od naše dvoje djece, a i Mojsije je poput našeg djeteta - kazala je vlasnica za Fox News.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Igraine7 16.09.2010.

    Dobro da nema triceratopsa za kućnog ljubimca.

  • platformica 16.09.2010.

    Baš dirljivo!Svaka čast vatrogascima!

  • Opaka Salpa 16.09.2010.

    a smišne li njuškice

Komentiraj...
Vidi sve komentare