To je to što me zanima!

Hanča nakon 17. djeteta: Više sigurno neću rađati!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najpoznatija hrvatska Romkinja Hanča Mašić (38) dobila je 11. djevojčicu. Prema muslimanskom tumačenju, njeno ime Zekija znači “sretno dijete”
Vidi originalni članak

Hanča Mašić (38) u noći na ponedjeljak u zagrebačkoj bolnici Merkur prirodnim putem rodila je djevojčicu Zekiju. To joj je 17. dijete. Zekija je pri porođaju težila 3.6 kilograma, a bila je dugačka 50 centimetara.
- Oko 18 sati kod kuće puknuo mi je vodenjak. Muž Safet (42) me oko 20 sati odvezao u bolnicu. Trudovi su mi počeli oko ponoći. Rodila sam u petom trudu oko pola dva. Sada sam dobro. Iscrpljena sam, ali sretna. Doktor i babice su me pazili cijelo vrijeme, ni sekunde me nisu ispustili iz vida. Hvala im svima - rekla je Hanča. Svu djecu Hanča je rodila u bolnici Merkur. Liječnik Mario Podobnik Hanči je obećao darovati 20.000 kuna skup porođaj u vodi u njegovoj klinici. Dobivši trudove, Hanča je nazvala dr. Podobnika. Po kolegici liječnici poručio je kako u klinici nema mjesta te neka se javi u bolnicu Merkur. Obitelj Mašić živi od 4000 kuna socijalne pomoći te 2700 kuna dječjeg doplatka na mjesec. Mašićevi i njihovo 13 djece žive u zagrebačkom naselju Trokut u kućici od 65 "kvadrata". Troje najstarijih se odselilo. Grad Zagreb im gradi kuću u Petruševcu u koju bi se trebali useliti do zime. Gradonačelnik Bandić bit će Zekijin krsni kum. Djecu više ne planiraju.



MAŠIĆEVI IMAJU I ŠESTERO UNUČADI
Djeca i unuci bračnog para Mašić su: Safeta (23), Behija (22), Derviš (19), Šemsa (19), Zeina (18), Zorica (16), Admira (15), Šeki (13), Mevludin (12), Danijel (11), Sara (10), Suzana
(9), Leonardo (7), Asmira (5), Sandra (4), Samin (2), Zekija (stara jedan dan). Najstarija kći ima petero djece: Asmira (5), Eminu (4), Ernu (3), Stelu (1) i Sanju (3 mj.). Behija ima sina (6).

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ČUPKICA 08.10.2008.

    I JA MISLIM DA IH JOJ JE VEĆ DOSTA.......... ALI KAD SE VLADA VEĆ BORI ZA NATALITET VJEROJATNO ĆE I PARA DOBITI.... NIJE TO TAKO NI LOŠE, RAĐAŠ KO ZEČICA A DRŽAVA HRANI, OBLAČI, POKLANJA STANOVE...... ................. AH, BOŽE MOJ SVAŠTA..

  • entoni 30.09.2008.

    Nazdravlje ! No gospa Hanča to ste izjavili prije dvije godine. Kontracepcija malo za promjenu. Muž je bez posla ! Kako da radi kad stalno s vama radi. Lijepo oboje nađite posao da iz djece ne napravite isto. Roditelji su uzor i model djeci !

  • Bibika 30.09.2008.

    sada znate kome ide naš novac od poreza...ukinuti svim ciganima socijalu pa da vidimo ako će se tolko tovit dalje....ja ako nisam u stanju uzdržavati više od dvoje djece iz moje plaće, onda neću više imat djecu, ali ove boli ona stvar kad već sve dobiju badava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare