To je to što me zanima!

Harley Davidsonom prešao na drugu stranu i udario u prikolicu teretnjaka. Završio u bolnici...

Vozač je u blagom desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku i bočnom stranom motocikla udario u prikolicu teretnog automobila Volvo
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 13.40 sati u Vozilićima kraj Labina u Istri, jedna je osoba teško ozlijeđena.  

Nesreća se dogodila kada je 44-godišnjak upravljao motociklom Harley Davidson, pulske registarske oznake, iz smjera Labina prema Rijeci. Vozač je u blagom desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku i bočnom stranom motocikla udario u prikolicu teretnog automobila Volvo, riječke registarske oznake, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak. 

Nakon udara u prikolicu, vozač je pao na kolnik. Pomoć mu je pružena u riječkoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • duš man 09.02.2021.

    harley kosta oko 250 000 kn... vidio ga neki dan u izlogu... i mislim da takve motore ne vole frajeri koji vole brzine, jer ima bržih a jeftinijih... ovaj je za gušt.....želim čovjeku uspjesan oporavak....

  • nori 🖖 09.02.2021.

    Te prikolice vrludaju

  • MazingazBone 09.02.2021.

    to sa slike nije Harley.. to je Japanski motor

Komentiraj...
Vidi sve komentare