To je to što me zanima!

Harvey ojačao, guverner traži proglašenje prirodne nepogode

Donald Trump "razmišlja" o proglašenju stanja prirodne nepogode, što će omogućiti "deblokadu saveznog novca", rekao je njegov savjetnik za domovinsku sigurnost Tom Bossert
Vidi originalni članak

Guverner Teksasa zatražio je pomoć američke savezne vlade uoči naleta uragana Harveyja koji će u petak navečer zahvatiti Teksas, pošto je Bijela kuća objavila da će uragan "nekoliko dana imati razornu snagu".

Harvey koji je upravo proglašen "velikim uraganom" kategorije 3 s vjetrovima brzine 210 km/h , zahvatit će Teksas u petak navečer i mogao bi biti najgori uragan u Sjedinjenim Državama nakon Katrine 2005.

Zbog toga Donald Trump "razmišlja" o proglašenju stanja prirodne nepogode, što će omogućiti "deblokadu saveznog novca", rekao je njegov savjetnik za domovinsku sigurnost Tom Bossert.

Greg Abbott, guverner Teksasa, upozorio je da je Harvey "veoma složen i opasan uragan" te da je njegov dolazak "velika katastrofa".

"Predsjednik će početkom idućeg tjedna nastojati doći u posjet Teksasu", rekla je istodobno glasnogovornica Bijele kuće Sarah Huckabee Sanders.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Deleted user 26.08.2017.

    Pridružujem se navijačima za Harvey

Komentiraj...
Vidi sve komentare