To je to što me zanima!

Hasanbegović, Kujundžić, Đakić i Kovač protiv Obuljen

Imamo li vremena promijeniti Ninu Obuljen i izabrati nekog drugog? Bit će problema s utemeljiteljima - rekao je Milan Kovač, na sastanku s Andrejom Plenkovićem
Vidi originalni članak

Na Predsjedništvu i Nacionalnom vijeću HDZ-a u utorak bilo je, piše Večernji list, vrlo burno. Najviše se raspravljalo o Nini Obuljen, koja bi trebala biti nova ministrica kulture. Josip Đakić, šef Hvidre i Virovitičko-podravskog HDZ-a, Milan Kujundžić, novi ministar zdravstva, Milan Kovač, šef Kluba utemeljitelja HDZ-a te Zlatko Hasanbegović bili su protiv njenog imenovanja.

- Imamo li vremena promijeniti Ninu Obuljen i izabrati nekog drugog? Bit će problema s utemeljiteljima - rekao je Kovač. 

Đakić je rekao da su protiv Nine Obuljen branitelji, a Hasanbegović je rekao da mu je jasno da nema Plenkovićevo povjerenje, a da je za ministricu odabrana osoba koja je njegova politička oponentica.

Ipak, Andrej Plenković je ostao pri svome. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • dedek56 19.10.2016.

    pokažimo da volimo Hrvatsku i organizirajmo prosvjed i tražimo smjenu obuljenke.. treba pokazati plenkoviću da se narod nemože vući za nos.............. njen izbor je izdaja i to treba kazniti

  • Hjumn Kajt 19.10.2016.

    Plenkoviću vlada će ti trajati kraće od Oreškovićeve!Pozivam na prosvjede!

  • Erazmo 19.10.2016.

    "Đakić je rekao da su protiv Nine Obuljen branitelji"... Tko ovom panju daje pravo da govori u ime branitelja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare