To je to što me zanima!

HDZ: Bezobrazluk je zaštitni znak Milanovića i vladajućih

Radi se o rasprodaji nacionalnog blaga da bi se sačuvao socijalni mir i fotelje, naglasili su iz HDZ-a. Ističu kako vladajući u Saboru potenciraju bezobrazluk
Vidi originalni članak

Čelnici HDZ-a u srijedu su žestoko kritizirali Vladu i njihovu poreznu politiku, koju su nazvali "agresijom s kratkoročnim efektom". Istaknuli su kako će Vlada takvom politikom samo dodatno osiromašiti poljoprivrednike i seljake koji su već na koljenima.

- Radi se o rasprodaji nacionalnog blaga da bi se sačuvao socijalni mir i fotelje, naglasili su iz HDZ-a. Ističu kako vladajući u Saboru potenciraju bezobrazluk što je postalo zaštitni znak premijera Zorana Milanovića. 

Na konferenciji za medije pod nazivom "Proračun" govorili su predsjednik stranke Tomislav Karamarko, saborski zastupnik Ivan Šuker i tajnik Odbora za gospodarstvo Goran Soldo. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • fantazist 29.11.2012.

    Možete ih mrziti iz dna duše, ali u pravu su s ovom izjavom 100%

  • Fozit 29.11.2012.

    Kad će više ovaj narod da skuži da su svi isti.Nije bitno o kojoj se stranci radi i ko je na valasti a ko je opozicija. Ne brinu se oni za državu već za osobno bogaćenje. Javnost zna za plaće koje imaju a malo ko zna ili neće da zna za primanja u nadzornim odborima i koje kakvim agencijama. Svaka privatizacja naši firmi je zbog osobne provizije. Svim političarima u saboru i vladi plaća dođe kao džeparac. A mi se po forumima svađamo za ove ili one i jedva preživimo mjesec.

  • zagi 24 29.11.2012.

    Dečki, najprije recite di je lova, a onda možete pričat na neku drugu temu! pljuc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare