To je to što me zanima!

HDZ: 'Bio je šampion abortusa, a sad se poziva na Istanbulsku'

Drago nam je da je takva veličina dospjela do dužnosti Hasanbegovićeva pobočnika, rekli su u HDZ-u nakon što je Milinović rekao kako su ga nedemokratski izbacili iz stranke..
Vidi originalni članak

Iz HDZ-a su kratko prokomentirali tvrdnje Darka Milinovića, koji je danas na konferenciji za novinare iznio svoju istinu o izbacivanju iz stranke.

- Razmišljao sam nekoliko dana da li ovo organizirati, ali kada sam vidio da se danima vrh moje bivše stranke bavi sa mnom, odlučio sam se obratiti danas u Zagrebu. Ako me pitate kako se osjećam, reći ću da se osjećam ponosno jer sam izbačen iz Plenkovićevog HDZ-a. Ponosan sam i što sam proteklih dana dobio nit poruka potpore ljudi koji pripadaju obitelji HDZ-a jer nisam izbačen iz srca tih ljudi. Moje izbacivanje je nedemokratski i necivilizirani potez. I u vrijeme komunizma partija je sudila, ali ipak je dala mogućnost da čovjek iznese svoju obranu i svoje viđenje situacije - rekao je Milinović.

- Tko gubi, taj se ljuti i podmeće. Zanimljivo je da se šampion abortusa, kako se sam Milinović hvalio u medijima, sada poziv na Istanbulsku konvenciju. Drago nam je da je takva veličina dospjela do dužnosti Hasanbegovićevog pobočnika - kažu u HDZ-u. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • mito_i_korupcija 07.09.2018.

    A di si bio 91'?

  • PRAVILO BROJ 8 07.09.2018.

    i sve su to drugovi i prije znali,ali covjek je kao i tomac dožovio ukazanje i najednom postao veci katolik od pape,steta da je bio manje uporan postao bi svetac ovako ce za neke postati mucenik,druze dado nisi sam m i ti se kunemo,druze dado ljubicice bijela tebe voli lika cijela,vrati nam se dado i na mala vrata boli tebe o cem misli "tata"

  • antiša-ante 07.09.2018.

    Kako ste jadni u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare