To je to što me zanima!

HDZ će tražiti referendum o davanju autocesta u koncesiju

O pitanju raznih koncesija morat će se povesti javna rasprava, a neke će se stvari morati rješavati i referendumski, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je da će njegova stranka tražiti referendum o koncesijama za autoceste. Na takav zahtjev su se odlučili jer, ističu iz HDZ-a, autoceste su vlasništvo građana Republike Hrvatske. 

- Mi samo znamo da država želi poreznim mjerama skupiti što više novca. Taj novac će ići u krpanje proračunskih nedostataka. O pitanju raznih koncesija morat će se povesti javna rasprava, a neke će se stvari morati rješavati i referendumski - rekao je za Hrvatski radio Karamarko. 

- Autoceste su se gradile teškim zaduživanjem i ne znam koliko je pametno dati ih u koncesiju. Stručnjaci će se o tome morati dogovoriti - rekao je šef HDZ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • JohnMalkovich 08.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ivič 07.09.2012.

    di si bio prošlu godinu kad smo imali referendum od strane sindikata nikad niste ispoštovali sad si izašao iz mišje rupe!

  • user_26733 07.09.2012.

    prva dobra od hdz zadnjih 15 godina, slažem se neka građani odluče jer je cesta vlasništvo građana, ali tako ste trebali i kad ste prodavali sve ostalo državno, jer je to u vlasništvu građana RH. A vama ideja sine sad kad ste opozicija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare