To je to što me zanima!

HDZ i dalje prvi izbor: SDP je opet drugi, 'preskočili' ORaH

HDZ listopad završava na 25,4 posto potpore. SDP je nakon mjeseci poniranja sada porastao na 20 posto i druga je stranka. ORaH je na trećem mjestu sa 17,8%
Vidi originalni članak

HDZ je i dalje prvi, SDP se vratio na drugo mjesto, a ORaH je sada ponovno treći. To su rezultati istraživanja Dnevnika Nove TV Crobarometra koje je proveo Ipsos puls na 969 ispitanika.

HDZ listopad završava na 25,4 posto potpore. SDP je nakon mjeseci poniranja sada porastao na 20 posto i druga je stranka. ORaH je s istom potporom kao i mjesec prije ili 17,8 posto na trećem mjestu.

Treba napomenuti da je ovo istraživanje provedeno u prvih 15 dana listopada i ne obuhvaća uhićenje Milana Bandića ili službeni početak kampanje Milana Kujundžića.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • AntoOpačak 25.10.2014.

    Normalno da je HDZ prvi izbor,i oni su čak bolji od SDP.A to je jako žalosno,da ne može žalosnije.

  • SAINT 25.10.2014.

    Kako mene nikada ne zovu ali da SDP ima toliko glasova je jednostavno nemoguće jer doslovno uništavaju zemlju. Ne vjerujem da je toliko neprijatelja Hrvatske.

  • rosa110 25.10.2014.

    Svaki četvrti anketirani građanin podržava stranku koja je te iste građane do jučer pljačkala. Zar ova činjenica ne govori koliko je hrvatsko društvo bolesno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare