To je to što me zanima!

HDZ i Plenković opstaju na vlasti zahvaljujući žetonizaciji i nekompetenciji opozicije

U njihovu epohalnom srazu vlast i opozicija postavljaju se u ulogu superheroja koji žele osigurati bolji život hrvatskim građanima. I što više spašavaju, to nas više upropaštavaju
Vidi originalni članak

Andrej Plenković i HDZ hvale se da spašavaju Hrvatsku od inflacije, od poskupljenja, od korone i potresa, od zlih trgovaca i oporbenih gradonačelnika... A oporba se hvali da spašava Hrvatsku od HDZ-a. Plenković tvrdi da je ostanak HDZ-a na vlasti preduvjet opstanka Hrvatske, dok oporba tvrdi da je preduvjet tog istog opstanka upravo rušenje HDZ-a. I u tom titanskom obračunu o kojem navodno ovisi budućnost ove zemlje obje strane podjednako su neuspješne. Hrvatska pod Plenkovićem i dalje prednjači po poskupljenjima i stopi inflacije u Europskoj uniji, imala je najveću smrtnost od korone i provodi najsporiju obnovu od potresa, cijene su i dalje izvan kontrole, odnosno HDZ ih želi kontrolirati samo u gradovima kojima vladaju oporbene stranke, a o divljanju korupcije, pokoravanju institucija i kadrovskom orgijanju po državnim tvrtkama ne treba više ni govoriti. S druge strane, oporba se zaklinje da spašava Hrvatsku od HDZ-a. I što se ona više trudi, to je HDZ snažniji. Što više pokušava, to manje uspijeva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • djure 09.03.2023.

    Uz sve te stvari koje vlada radi da suzbije ovu energetsku krizu vi opet nadjete nešto šts nije dobro pa dajte ih pohvaliti jednom za promjenu pa zaslužili su koliko su dobrih stvari napravili od spuštanja cijena goriva,plina,struje ,prehrambenih namirnica pa do puno dobrih projekata gradjevinskih koji idu evo sad zadnji u Rijeci gradi se cesta kao spoj na luku i nova luka odlična stvar za Rijeku i za Hrvatsku bravo premijer bravo vlada !

Komentiraj...
Vidi sve komentare