To je to što me zanima!

'HDZ i SDP nisu se dogovorili o kandidatima za ustavne suce'

Kako vrijeme bude odmicalo, imena će biti sve više, a i kalkulacija medija. Posao treba obaviti u dijalogu svih opcija u Saboru i Ustavni sud mora biti konstituiran - smatra Bošnjaković
Vidi originalni članak

Prema medijskim napisima, HDZ i SDP navodno su se dogovorili oko popisa kandidatura koje idu na Ustavni sud. Službeni natječaj za nove ustavne suce raspisuje se za dva dana. No, takve tvrdnje odbacio je Dražen Bošnjaković:

- Netočne su te tvrdnje, javni poziv će biti objavljen tek u srijedu i trajati 15 dana. U tome vremenu ćemo vidjeti koji će se kandidati javiti. Nakon toga ćemo obaviti javne razgovore i odabrati najbolje kandidate. Za to je na kraju potreban politički dogovor jer kandidati moraju dobiti dvotrećinsku podršku u Saboru, rekao je za HRT Dražen Bošnjaković koji je izravno upoznat s pregovorima i slaganjima kandidata za suce Ustavnog suda.

- Kako vrijeme bude odmicalo, imena će biti sve više, a i kalkulacija medija. Posao treba obaviti u dijalogu svih opcija u Saboru i Ustavni sud mora biti konstituiran - smatra Bošnjaković.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.04.2016.

    Pipl mas tras as, hahahaha, kandidat SDP za Ustavnog sudca, Hahaha, ona bi se trebala kandidirati za modnu kraljicu Hreljica.

  • bajica1009 19.04.2016.

    Bošnjaković kaže JA predsjednik ustavnog, moja žena u županijski u zagrebu, dosta nam Turudića i biti će sve domoljubno,

  • svanuće 19.04.2016.

    Nema Šeksa ,da po svojoj volji imenuje ustavne suce ,koji i onako rade ,po naputcima zna se , pa tuga je konstanta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare