To je to što me zanima!

'HDZ ima kandidata za Zagreb, a ime ćemo objaviti vrlo skoro'

Mi ćemo odrediti trenutak kad ćemo s kandidatom ili kandidatkinjom izaći. Nećemo podlijegati pritisku da nam netko drugi kaže što i kako i kada ćemo raditi, kaže Jandroković
Vidi originalni članak

U 17 sati počela je sjednica Predsjedništva HDZ-a, a Gordan Jandroković, član Predsjedništva stranke poručio je uoči sjednice da danas neće biti odluke o kandidatima za predstojeće lokalne izbore, javlja Dnevnik.hr.

- Razgovarat ćemo o izbornoj strategiji, o pripremama, o radu izbornog stožera i svim drugim radnjama koje moramo provesti da bi stranka bila uspješna na izborima - rekao je Jandroković.

- Mi imamo kandidata za gradonačelnika Zagreba i imat ćemo sigurno izvrstan rezultat. Mi ćemo odrediti trenutak kad ćemo s kandidatom ili kandidatkinjom izaći. Nećemo podlijegati pritisku da nam netko drugi kaže što i kako i kada ćemo raditi, nego ćemo mi sami procjeniti što je u interesu HDZ-a - poručio je Jandroković.

Ipak, dodao je da će ime kandidata objaviti vrlo skoro. 

Podsjetio je da je HDZ na izvanredne parlamentarne izbore izašao s predsjednikom stranke koji je izabran tek 50-ak dana prije samih izbora te da je HDZ svejedno ostvario uvjerljivu pobjedu te dodao da će stotinjak dana prije lokalnih izbora biti dovoljno za pripremu kvalitetne kampanje i dobrog rezultata u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Voltaire_ 16.02.2017.

    Vi se nadate da ce vas kandidat biti kad to na propovjedi kazu svecenici ?? :)

  • fenix77 16.02.2017.

    Da nije ovaj žvaljko kandidat. Sad već pravo imaju i izbjeglice i tranziciji, a kamo li kamenjari i BiH domoljubi!!

  • ilmare 16.02.2017.

    Imaju ga, imaju , ali se "sakrio" ,pa ga traže Čim ga nađu javit će nam.. :)).

Komentiraj...
Vidi sve komentare