To je to što me zanima!

HDZ je dobio gradonačelnika Drniša nakon osam godina

Josip Begonja dobio je 65 posto glasova, a zamjenik mu je Nikola Lovrić. Izbori su održani zbog smrti gradonačelnika Ante Dželalije, a mijenjala ga je Vlatka Duilo
Vidi originalni članak

Na prijevremenim izborima u Drnišu pobjedu je odnio HDZ i njegov kandidat za gradonačelnika, Josip Begonja, koji je dobio 65 posto glasova. Zamjenik gradonačelnika je Nikola Lovrić. Izbori su održani zbog smrti drniškog gradonačelnika Ante Dželalije, nakon koje je funkciju vršiteljice dužnosti gradonačelnika obnašala Vlatka Duilo. Na proteklim izborima Vlatka Duilo za zamjenicu gradonačelnika izabrana je s nezavisne liste, a u međuvremenu je bila postala članica HNS-a, pa je HDZ požurivao vladu RH da raspiše prijevremene izbore.

Na izborima 2009. HDZ je dobio 48 posto glasova, no nije imao gradonačelnika punih 8 godina. Dželalija je, premda osnivač HDZ-a u tom kraju, na izborima nastupao sa svojom nezavisnom listom.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • ruuddude 29.01.2013.

    i dalje jada i bijede u glavama puka...nitko ne vidi dalje od sdp-a i hdz-a...pogledajte dalje, pa da odaberemo naprimjer neku treću stranku koliko bi nam zapravo moglo biti lošije, a pokazali smo ovima da nisu bogomdani?

  • user_207856 28.01.2013.

    Kada će već jednom Hrvati izabrati neku stranku ili osobu koja ničim nije kompromitirana? I onda, tko nam je kriv što nam je tako kada sami biraju one koji im otimaju i odnose domovinu.

  • sestro 28.01.2013.

    ljudima nije trebalo dugo da skuže da su ovi još gori--

Komentiraj...
Vidi sve komentare