To je to što me zanima!

'Milanović nije personifikacija osobe koja ima dostojanstvo'

Oni koji gube imaju se i pravo ljutiti. Ali, u toj ljutnji i porazu, moraju imati nekakvo dostojanstvo kakvo bi trebali imati i u pobjedi, objasnio je Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Bilo bi lijepo da časno odu umjesto da se valjaju u blatu, jer nas tamo neće povući , rekao je Tomislav Karamarko i dodao kako sumnja da će vladajuća koalicija išta učiniti u zadnjih godinu dana mandata.

Čestitao je stranačkim kolegama , koji su jučer pobijedili na lokalnim izborima u Vukovaru i Slunju.

- Ovo je dobro za Hrvatsku i za te gradove i općinu. Ovo nam je još jedna važna pobjeda u nizu što će, vjerujemo, kulminirati pobjedom na predsjedničkim i parlamentarnim izborima - rekao je Karamarko.

'Teško je komentirati premijera'

Osvrnuo se i na komentar Zorana Milanovića da će se morati mijenjati zakone o lokalnoj samoupravi, jer "destruktivcima dozvoljava da ruše proračun". Kaže kako je premijera teško komentirati jer "vrlo često ono što izgovara nije baš racionalno".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oni koji gube imaju se i pravo ljutiti. Ali, u toj ljutnji i porazu, moraju imati nekakvo dostojanstvo kakvo bi trebali imati i u pobjedi - rekao je i objasnio kako "Milanović nije personifikacija osobe koja ima dostojanstvo".

'Problem su autobusi iz Zagreba, a nisu iz Beograda?!'

Komentirao je i optužbe Željka Sabe da je HDZ za izbore u Vukovaru iz Zagreba organizirao četiri autobusa s biračima.

- Došlo je oko 70 ljudi. Problem je kad autobus dođe iz Zagreba ili Splita, a nije problem kad deseci autobusa dođu iz Beograda - zaključuje Karamarko.

Teško se prisjetio što je napravio da Hrvatska uđe u EU.

Karamarko: Slab sam s memorijom

- Sad ste me uhvatili. Slab sam s memorijom . Pitanje sigurnosti pravosuđa, Zakona o policiji koji je bio izvanredno ocijenjen u Bruxellesu, bilo je toga puno, dnevno se radilo na usklađivanju - rekao je i dodao da godišnjicu nismo dobro iskoristili te da naši građani još uvijek ne znaju što to znači biti u EU osim da možete preko granice s osobnom iskaznicom.

- U osjećaju materijalne sigurnosti to još nisu osjetili iako se ova Vlada ponaša kao da su šampioni. U onom momentu kad počne rasti BDP počet ćemo nešto osjećati - rekao je, a prisjetio se i Vladinog "pokušaja da se EU prevari lex Perkovićem".

'Ova vlast nije spremna ušla u EU'

Smatra da je Hrvatska u EU ušla pripremljena zahvaljujući HDZ-u, ali da ova vlast nije došla spremna.

Komentirao je i eventualnu suradnju Čačića i Bandića te HDZ-ove potencijalne koalicijske partnere.

- Bilo je svakakvih eksperimenata na hrvatskoj političkoj sceni. Sa svakim tko želi poboljšati kvalitetu života u Hrvatskoj spremni smo surađivati bez obzira na ideološke podjele - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 280

  • snaša s mudima 01.07.2014.

    A, Boga mi , ni ti Karamarko kao ni tvoj prethodnik Sanader niste oličenje dostojanstva ! HDZ je i sudski proglašen zločinačkom organizacijom ! Kako sada da glasam za lopove i kriminalce ? Glasat ću prije za nekog Srbina nego za tebe mamlaze neuki !

  • Rigamise_1 01.07.2014.

    karamarko treba dobiti težu opomenu po pravilu 24 sata.

  • mally 01.07.2014.

    ova individua nas zbilja potcjenjuje,ne znam da li bih se smijala ili plakala na sve što taj izjavljuje.a toliko jadan vapi za pobjedom da ne bira više sredstva ni način.u svakom slučaju ljudi moji pomno ih sve pratite da ne glasujete u neznanju.odvojite se od "stada" i razmišljajte svojom glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare