To je to što me zanima!

HDZ je u Sisku poručio da očekuju pobjedu na izborima

Smanjili smo proračun za milijardu kuna 2009. godine, ukinuli smo bahaćenje, kupovinu automobila, a ulagali smo u gospodarstvo i obitelj, kazala je Kosor
Vidi originalni članak

Da mogu i hoće pobijediti 4. prosinca na parlamentarnim izborima poručio je HDZ Siščanima na skupu koji se večeras održao na Gradskoj tržnici Kontroba.

- Idemo raditi za Hrvatsku. Vjerujemo da će birači pokloniti povjerenje stranci koja sada prolazi kroz teško razdoblje - kazala je premijerka Jadranka Kosor. U svom govoru osvrnula se na neke stvari koje je HDZ učinio u proteklim godinama, te ono što namjeravaju činiti ostanu li na vlasti.

- Smanjili smo proračun za milijardu kuna 2009. godine, ukinuli smo bahaćenje, kupovinu automobila, a ulagali smo u gospodarstvo i obitelj. Štedili smo i ulagali u prava mjesta. Završili smo pregovore za ulazak Hrvatske u EU iako su mnogi u to sumnjali. Otvorili smo borbu protiv korupcije - kazala je Kosor te dodala da bilježe rast izvoza, rast BDP-a za 0,6 posto i potrošnja na malo. HDZ ne planira uvoditi nove poreze niti zvati MMF za koje smatraju da nisu potrebni.

Na skupu se okupilo 500-tinjak Siščana, a obratili su im se i gradonačelnik Dinko Pintarić, saborski zastupnik Ivan Šantek te bivši ministar financija Ivan Šuker.

- Završit ćemo autocestu Sisak-Zagreb za godinu i pol - poručio je Siščanima Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • ivooo008 30.11.2011.

    he he bando lopovska

  • timoty15 30.11.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=k_iw1A_nZP8&feature=fvwrel

  • DejanRelić 29.11.2011.

    ma treba otvoriti goli otok i strpati ih tamo bez ikakvog sudjenja i uzeti im svu imovinu,kakvo sudjenje pokrali su sve živo,umjesto da smo jača država od švicarske i da nas unija moli za ulazak mi smo samo jad i bijeda koja radi za crkavicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare