To je to što me zanima!

HDZ na obilježavanje smrti Tuđmana pozvao i Glavaša

U HDZ-u su rekli da su poziv poslali automatizmom. Slali su pozive sudionicima osnivačke skupštine stranke te HDZ-ovim zastupnicima 1. višestranačkog Sabora
Vidi originalni članak

HDZ u srijedu obilježava 15. godišnjicu smrti Franje Tuđmana. Položit će vijence na njegov grob na Mirogoju i ispred Tuđmanove rodne kuće u Velikom Trgovišću, a poslijepodne će predsjednik stranke Tomislav Karamarko govoriti u hotelu Sheraton na prigodnoj akademiji. Na sve te događaje HDZ je pozvao i Branimira Glavaša koji se nalazi u zatvoru u Mostaru i koji je 2005. izbačen iz HDZ-a. 

U HDZ-u su objasnili da su poziv Glavašu poslali automatizmom. Naime, slali su pozive svim sudionicima osnivačke skupštine stranke, 17. lipnja 1989. na Jarunu, kao i HDZ-ovim zastupnicima prvog višestranačkog Sabora. Glavaš spada u obje kategorije. 

U HDZ-u se tako ne čude što su poslali poziv Glavašu, ali ne vjeruju da će doći na obilježavanje Tuđmanove smrti. Kažu i da je moguće da su neke pozive poslali i nekim svojim članovima koji su u međuvremenu umrli, piše Novi list. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • rvat i katolik od stoljeca sedmog 10.12.2014.

    došel bu preko skaypa..adresa...ratni zločinac.sumporvodična kiselina.zenica

  • Sonador 10.12.2014.

    Što je čudno? Pa Glavaš i spada tamo. Što se mrtvih tiče, ako mogu glasati ne vidim zašto ne bi mogli i dobiti pozivnice.

  • fenix77 10.12.2014.

    Katarzirani i dezorjentirani, a nude nam neki spas i blagostanje!! Kakve su struke, koje su škole i kako u HDZ završili, nije ni čudo da i pokojnog predsjednika pozovu. O Bože!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare