To je to što me zanima!

HDZ neće uzimati donacije od tvrtki koje su dobivale pomoć

Gordan Jandroković želi da kampanja bude korektna i usmjerena u budućnost, da se u prvom redu razgovara o programima i o tome što koja opcija nudi građanima.
Vidi originalni članak

Gordan Jandroković je rekao danas kako HDZ neće u kampanji uzimati novac tvrtki koje su dobivale pomoć u sklopu mjera zbog epidemije korona virusa. Većinom će se financirati iz sredstava koje imaju ili su prikupljali ovih mjeseci, uz manj i broj donacija. 

Želi da kampanja bude korektna i usmjerena u budućnost, da se u prvom redu razgovara o programima i o tome što koja opcija nudi građanima. 

-  Smatramo da je vrijeme u kojem živimo i ono koje je pred nama vrijeme velikih izazova i da će ključna stvar biti upravo sigurnost - poručio je Jandroković.

- Želimo ostvariti najveći broj mandata od svih političkih opcija i nakon toga, ovisno i okolnostima i rezultatu, formirati parlamentarnu većinu i imati novu vladu, čvrsto vjerujemo, na čelu s predsjednikom HDZ-a, gospodinom Andrejem Plenkovićem - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • alfonz 19.06.2020.

    Neće jer su već kod dodjele pomoći uzeli proviziju.

  • 19.06.2020.

    Popravak rejtinga hdz-a može se dogoditi samo ako daju svi ostavke na svoje funkcije, nepovratno. Isto vrijedi i za sdp i nj. satelite.

  • 18.06.2020.

    A poštenih ljudi Bože moj !!Ne daj mi ih u selu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare