To je to što me zanima!

'Luzer Milanović je zaboravljiv. Pa on je raspisao izbore 28.12'

Zoran Milanović je odluku Vlade da se prvi krug predsjedničkih izbora održi 22.12. nazvao lopovlukom. Smatra da HDZ želi tako smanjiti broj građana koji će glasati. No, iz HDZ-a su podsjetili na izbore 2014.
Vidi originalni članak

Andrej Plenković je u četvrtak na početku sjednice Vlade odlučio da će prvi krug Predsjedničkih izbora biti 22. prosinca. Na tu odluku javio se jedan od predsjedničkih kandidata, SDP-ov Zoran Milanović koji je tu odluku na svom Facebook profilu prozvao lopovlukom i sramotom. 

Napisao je i tri razloga zašto: 

1. HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati kako 22. prosinca u prvom krugu - kada se u Hrvatsku još nisu vratili svi koje je HDZ potjerao u Irsku - tako i 5. siječnja kada je više od 100.000 birača s obiteljima i djecom na odmoru za koji su štedjeli cijelu godinu i neće se moći vratiti u Hrvatsku na glasanje u drugom krugu. 

2. Svjesno se ubija kampanju za drugi krug tempirajući je u vrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje.

3. Odstupa se od prakse i pravila kojih se držala i Plenkovićeva politička majka, Jadranka Kosor, koja je 2009. prvi krug izbora raspisala između Božića i Nove godine.

Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato - pobijedit ću!

No, HDZ mu nije ostao dužan. 

- Dobro znamo da je Milanović bijesan i licemjeran, znamo i da je iskompleksirani luzer, ali ne možemo shvatiti da bi već mogao biti i ovako - zaboravljiv. Pa upravo je njegova, SDP-ova Vlada 2014. raspisala 1. krug predsjedničkih izbora za 28. prosinca - usred blagdana! A sada slučajni premijer naziva „sramotom“ to sto će se održati 22. prosinca - prije blagdana?!? A možda je ipak u pitanju nešto posve banalno. Zar Milanović ništa uvjerljivije nije mogao smisliti kako bi se unaprijed opravdao za novi poraz? - napisali su u objavi na Facebooku. 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Korísníčko íme 16.11.2019.

    Što nije novinaru i ostalim HDZ-ovcima jasno? Napisao je da se izbori trebaju održati između Božića i Nove godine kao što je Jadranka uvela praksu a on nastavio. I vi ga napadate da je zaboravan što kaže da izbori trebaju biti 29.12. a on ih bio raspisao 28.12. Čitati s razumijevanjem, uključiti mozak. Lud zbunjen....

  • ina67 16.11.2019.

    O tom-po tom tko je luzer, iskompleksiran, iskren, pošten, bez mrlje itd. Eto i danas afere o cesti koja vodi nikamo

  • ljubica ljubičica_1 16.11.2019.

    Zašto je Milanović luzer?Pa čovjek ima svoje biračko tjelo.Da ne glasa BIH nikad Kolnda nebi bila precednica .Nadam se da će mo mi Hrvati iz Hrvatske ovj put dati glasove ili Škori ili Milanoviću.Jer ona nije vrodostojna.Ta žena nezna što je rekla prije pet minuta.A ponašanje katastrofa.IAna Karbatić bi bila bolja i pristojnija od Kolinde.Bar ja tako mislim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare