To je to što me zanima!

HDZ-ov kandidat za Zagreb: 'Ćirilica u Ilici za Balaševića? Treba koristiti službeno pismo'

Nisam vidio transparent. Međutim, u Hrvatskoj treba koristiti službeno pismo. Osobno ne znam ćirilicu, natpis u Ilici ne bih mogao ni pročitati - kaže Filipović...
Vidi originalni članak

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović gostovao je jutros na N1 televiziji. Uz razne političke teme, stanje u gradu i temu izbora, Filipović je komentirao i smrt Đorđa Balaševića, kojeg kaže nije nikada slušao, no da zna jedino pjesmu “Nikad kao Bane”.

Filipović se osvrnuo i na natpis koji su Balaševićevi obožavatelji ostavili u zagrebačkoj Ilici, ispred kojeg su palili svijeće i okupljali se. Naime, na njemu je ćiriličnim pismom napisana riječ “Bećarac”.

ISPRAĆAJ U NAJVEĆOJ TAJNOSTI Tuga u Novom Sadu: Balaševića su pokopali u krugu obitelji, tamburaši mu svirali 'Oliveru'

- Nisam vidio transparent. Međutim, u Hrvatskoj treba koristiti službeno pismo. Osobno ne znam ćirilicu, natpis u Ilici ne bih mogao ni pročitati - kaže Filipović.

Priupitan je li mu je neugodno zbog suradnje s aktualnim gradonačelnikom Milanom Bandićem, Filipović je izbjegao odgovor i postavio potpitanje: “Zašto bi mi bilo neugodno? Ne može se mene vezivati uz takve stvari, pa ni HDZ u gradu Zagrebu se ne može vezivati uz takve stvari. Mi kao gradski zastupnici možemo izaći za skupštinsku govornicu, govoriti, tražiti da se stvari promijene. Cijeli četverogodišnji mandat zalagao sam se za odgovorno upravljanje financijama”, rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 688

  • 23.02.2021.

    cirilicom se sluze samo primitivni koji nemogu naucit latinicu kojom se sluzi cijeli svijet

  • 23.02.2021.

    a tko je taj Balasevic ? nikad cuo za njega

  • 23.02.2021.

    definitivno glasam za njega i to na latinici

Komentiraj...
Vidi sve komentare