To je to što me zanima!

HDZ-ov logističar Tomislav Madžar napustio Pantovčak

Madžar više nije povjerenik za mlade i sport u Uredu predsjednice. Problem je nastao kada se otkrilo da je Madžar i član Izbornog stožera oporbenog HDZ-a
Vidi originalni članak

HDZ-ov logističar Tomislav Madžar više nije povjerenik za mlade i sport u Uredu predsjednice. Problem je nastao kada se otkrilo da je Madžar i član Izbornog stožera oporbenog HDZ-a, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, u izjavi za tportal još u srpnju Madžar je tvrdio da u Uredu predsjednice kao povjerenik nema ni dužnosnički status, niti prima službeničku plaću te da je spreman pomoći HDZ-u da dođe na vlast i provede svoj program za spas gospodarstva. Međutim ovih dana odstupio je s dužnosti.

'Gospodin Tomislav Madžar s datumom 9. listopada zatražio je razrješenje s funkcije povjerenika za mlade i sport predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović. On više ne obavlja tu dužnost u Uredu predsjednice Republike', potvrdio je Slobodnoj Dalmaciji glasnogovornik Ureda Luka Đurić.


Idi na 24sata

Komentari 115

  • kakogod 31.10.2015.

    iz koje su bare ovoga izvukli???

  • fredaster 31.10.2015.

    odkud madzar-doticni na pantovcaku a odnosi sa madzarskom nisu bas naj...?

  • bubasvaba666 30.10.2015.

    Bolje što je otišao jer HDZ -e što obečava je velika obmana i laži koje daju Hrvatskom narodu ,sve svoje rezultate su do sada pokazali samo lopovluk im naj bolje ide .

Komentiraj...
Vidi sve komentare