To je to što me zanima!

HDZ-ov načelnik pijan je divljao na traktoru po Novoj Gradiški: 'Istina je, ne mogu to poreći'

Načelnik Općine Gornji Bodićevci, HDZ-ov Pavao Klarić s čak 3,15 promila sjeo je za volan traktora te se vozio po Novoj Gradiški
Vidi originalni članak

S čak 3,15 promila alkohola u krvi, HDZ-ovog načelnika Općine Gornji Bogićevci Pavao Klarić zaustavili su policijski službenici u Novoj Gradiški, doznaje Nacional.

Kako je priopćila PU brodsko-posavska ranije, zaustavili su muškarca (54) u četvrtak 11. siječnja, oko 13.50 sati, u Ulici Ljudevita Gaja, a prilikom nazora su posumnjali u alkoholiziranost vozača, te su ga alkotestirali. Izmjerili su mu čak 3,15 promila alkohola u krvi.

- Evo istina je, ne mogu to poreći - kazao je Klarić te dodao kako gotovo nije spavao te da se ništa strašno nije dogodilo. Tvrdi i kako nije bilo nikakvog divljanja već da je ulazio u grad kada su ga zaustavili.

KRENULO MU JE Dobar posao u županiji: Firma predsjednika sisačkog HDZ-a savjetuje općine diljem Banije

Alkoholiziranog su ga smjestili u posebne prostorije policije, uz prethodni pregled djelatnika hitne medicinske pomoći, koji su utvrdili da je sposoban za daljnje zadržavanje u policiji. Policijski službenici protiv 54-godišnjaka podnijet će prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, navode iz PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 20.01.2024.

    To nije koncentracija alkohola u krvi !?

  • kakomijetakomije 20.01.2024.

    u prosla vremena sa konjskim zapregama je bilo jednostavnije i sigurnije.kada se gazda napije ubace ga u prikolicu i konji ga odvezu kuci

  • DAGi 20cm 19.01.2024.

    svaka čast majstore.. barem je priznao 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare