To je to što me zanima!

HDZ-ov šaman Hodak želi opet biti načelnik općine

HDZ-ov šaman Luka Hodak na svibanjskim će se izborima kandidirati za načelnika Saborskog. HDZ će tamo s HNS-om nastupiti s koalicijskom listom
Vidi originalni članak

Bit ću kandidat. Štoviše, bit ću načelnik jer HDZ pobjeđuje, samouvjereno je novinarima u karlovačkom HDZ-u izjavio šaman Luka Hodak (55). I dalje misli kako nimalo nije odgovoran za smrt susjeda Ratka Barića (59), koji je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima preminuo u novogodišnjoj noći u šatoru šamana Luke.
- Izdalo ga srce - rekao je Hodak novinarima. Pitali su ga i jesu li te noći pili halucinogene biljke. Uzvratio im je protupitanjem: “Pijete li vi pelin?”. Dodao je i da je bunika ljekovita biljka.
- Nakon izvjesnog vremena pokazat će se da je bunika jedan od ozbiljnijih hrvatskih proizvoda. Ja ću to patentirati, to je za ozdravljenje - rekao je Hodak za Novu TV.
U karlovačkoj središnjici HDZ-a kažu da protiv Hodaka policija nije pokrenula postupak. No slučaj “bunika” još nije zaključen. Državno odvjetništvo i policija još istražuju imaju li osnove da protiv šamana podnesu kaznenu ili prekršajnu prijavu. Hodak kaže i da su Isusa kraće mučili nego njega.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ledena 666 24.03.2009.

    toliko o njegovim \"moralnim obvezama \" koje je osjetio kad je dao ostavku zbog smrti kolege...

  • innuendo 24.03.2009.

    jel to možda nekog čudi?

  • sonijakodimi 24.03.2009.

    tipični buduči premijer zašto ne tip ima volje i srca i znanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare